>İYİ Kİ VARSIN PASTASI!!!

>

Alalacele o gün bir sohbet sırasında öğrenilmiş bir doğum günü tarihi, ne yapabilirim telaşı, aranıp bulunamayan ben ( çok uzun hikaye) , en sonunda evdeki telefonun çağrılarından ulaşılan sevgili dost, anlatılan meram, onun dostu için yapabileceği, yapmak istediği güzellik, benim beni arayan dostum için yapabileceklerim, yapmak istediklerim, gece 22:00 da yapılan bu konuşma, 22:30 da başlanan pandispaya, krema hazırlanması, pastanın oluşturulması, süslenmesi ve 01:30 da verilen finish….. ve ertesi gün saat 11:00 itibariyle yerine ulaştırılması…… herkesin mutlu olması……. böyle dostların varlığının iyi ki olması……. işte bu pastanın hikayesi ……..

Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

10 Responses to >İYİ Kİ VARSIN PASTASI!!!

  1. masalmutfagi dedi ki:

    >Pastalarınız harika..:))ellerinize sağlık..:))

  2. PASTARDA dedi ki:

    >Nesrincim , ne zamandır şöle bloglararası bir ziyarete çıkmamıştım..Sen bu arada neler neler yapmışsın..Hepsi birbirinden güzel..Ellerine emeğine sağlık

  3. >sevgili masal mutfağı hoşgeldin, çok teşekkür ederim….sevgili burçin valla alıştırdın beni arıyorum yokluğunda, tekrar beklerim….

  4. >harika harika harikaaaaaaaaaaaa.öpüyorummmmm çok.

  5. nino dedi ki:

    >cok guzel olmus masallah nice mutlu yllar

  6. Aynur dedi ki:

    >Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!www.aynurdantarifler.blogspot.com

  7. nino dedi ki:

    >Kurban bayraminiz simdiden kutlu ve mutlu olsun. Butun omrunuz, bayramlar kadar guzel ve mutlu, senlikle gecsin dilerim.http://nihanintarifleri.blogspot.com/

  8. >sevgili duygucum , sevgili aynur, sevgili nino çok teşekkürler, ben de kurban bayramınızı kutluyor sağlıklı, mutlu, huzurlu nice günler ve bayramlar diliyorum. sevgiler…

  9. PASTAlila dedi ki:

    >ya bu ne hız? bu kadar kısa zamanda bu kadar güzel bir pasta yapılabilir mi? Yazını okurken saat 22:00 de pandispanya yapımına başlayış’ dedikten sonra pastanın bitmesi anca sabahı bulmuştur herhalde diye düşünürken 1 gibi bitirmiş olduğunu okuyunca çok şaşırdım. o süslemeleri nasıl o kadar çabuk bitirdin. İşin sırrını banada söyle lütfen.Bu arada sayfalarımı ziyaret ettiğin için teşekkürler, iyi bayramlar.

  10. >SEVGİLİ PASTALİLA, VALLA ALLAH YARDIM ETTİ DESEM YERİDİR. SENİN DE BİLDİĞİN GİBİ PANDİSPANYALARI ASLINDA 1 GÜN ÖNCEDEN PİŞİRİYORUM, AMA BÖYLE ACİL BİR DURUM SÖZ KONUSU OLUNCA PANDİSPANYA DİNLENEMEDEN ANCAK SOĞUYUNCAYA KADAR BEKLEYEBİLDİ. KREMA OLARAK EVDEKİ ÇİKOLATALI KREMOLE VE KREM ŞANTİ KARIŞTIRILDI ARASINA DAMLA ÇİKOLATALAR SERPİSTİRİLDİ. SÜSLEMELERE GELİNCE, BEN GÜL YAPIMINI ÇOK SEVİYORUM, VE BU PASTA YAPIMI İŞİNE BAŞLAMADAN ÖNCE BİLE FİMO NUN HAMURLARINDAN GÜLLÜ PANOLAR HAZIRLARDIM. HERHALDE EL ÇABUKLUĞU EDİNDİM BÖYLECE. ZATEN RESİMDEN DE ANLAŞILACAĞI GİBİ ÇOK BÜYÜK GÜLLER ÇALIŞAMADIM AMA PASTANIN BOYUTUNA GÖRE FENA OLMAMIŞLAR DEĞİL Mİ? YAPRAKLAR BİRAZ OYALADI SADECE ÇÜNKÜ KALIPLA KESTİKTEN SONRA ONLARI YAPRAK ÜTÜSÜYLE DESENLENDİRİYORUM. BİR DE ŞU KENAR CIMBIZLARINI ÇOK SEVİYORUM. BİRDEN BİRE BAŞKA BİR HAVA VERİYOR PASTAYA. İŞTE HEPSİ BUKADAR….. AMA YAŞADIĞIM HEYECANI BİR DE BANA SOR….:)) SEVGİLER……

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s